Uw hotelkamer

Uw kamer wordt iedere dag schoongemaakt. Ook verzorgen wij dagelijks schone handdoeken, als u hiervan gebruik wilt maken, laat de handdoeken dan op de vloer liggen.

In de kamer is een haarddroger, shampoo en douchegel beschikbaar.

Bagage

Wilt u na check out nog even de stad in? Dan kunt u uw bagage bij ons achterlaten. Meld dit even bij de receptie en wij zetten het voor u weg.

Fiets huren?

Een echte must do is fietsen in Amsterdam.

Durft je dit avontuur aan, huur dan een fiets bij de receptie. Wij verhuren geen opvallende fietsen, dus u valt niet op als toerist tussen de Amsterdammers.

Meer info is beschikbaar bij de receptie.

Bar

We serveren heerlijke koffie van in Nederland gebrande bonen.

Restaurant

The restaurant is open for breakfast every day from 7.00 until 10.30

Ook beschikbaar bij de receptie

Entreetickets
Het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Stedelijk Museum, Heineken Experience - wij hebben ze allemaal! Koop uw entreekaarten bij de receptie of reserveer ze samen met uw boeking. Wij zorgen ervoor dat de kaarten klaar liggen bij de receptie wanneer u komt inchecken.

Excursies
Nederland heeft zoveel meer te bieden dan alleen Amsterdam. Bij de receptie kunt u verschillende excursies boeken.

Wat dacht u van Volendam, Marken en de Zaanse Schans? De hoogtepunten van deze tour zijn het bezoek aan Volendam, een traditionele klompenmaker en een tour van de Zaanse Schans.

Of wat dacht u van Alkmaar; de kaasmarkt en Windmolens? Deze tour is de definitie van traditioneel. U bezoekt Alkmaar - bekend van haar wekelijkse kaasmarkt -, krijgt uitleg over de traditionele manier van het kaasmaken en brent een bezoek aan de populaire windmolens.

Fietsverhuur
Huur een fiets bij de receptie en verken Amsterdam op de fiets!

Drie uur: € 9,00
Eerste dag: € 15,00
Tweede dag: + € 12,50
Derde dag: + € 10,00

De fietsen hebben ieder twee sloten en hebben geen opvallende kleur. Zo valt u niet op tussen de echte Amsterdammers!

Print service
Sindskort is het mogelijk om uw vliegtickets en/of museumtickets direct vanaf uw telefoon te printen. U kunt hiervoor de draadloze printer bij de receptie gebruiken.

Souvenirs
Koop nu uw Original Robin Ruth souvenirs bij de receptie en betaal minder dan bij de reguliere souvenirwinkels in het centrum. Van warme mutsen, handschoenen en petten tot aan sokken, zonnebrillen en toilettassen - wij hebben ze allemaal!