Evenementen in januari

AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL
1 december 2016 – 22 januari 2017

Meer dan 35 kunstwerken en installaties van internationale kunstenaars, designers en architecten verlichten de binnenstad van Amsterdam. De werken zijn langs een vaarroute, de Water Colors en een wandelroute, de Illuminade, geplaatst.

www.amsterdamlightfestival.com


HORECAVA

9 januari 2017 – 12 januari 2017

De Horecava is het grootste nationale congress voor professionals in de Nederlandse etenswaren industrie. Het thema van 2017 is 'Proef de Toekomst'. Samen met zijn exposanten geeft de Horecava bijdrage aan het thema door het creeëren van een uitgebreid platform voor alle professionals in de etenswaren industrie.

Bezoek de officiële website voor meer informatie.


NATIONALE TULPEN DAG

21 januari 2017

Het tulpenseizoen wordt elk jaar officieel geopend in Januari met de Nationale Tulpen Dag. Iedereen is welkom om zijn of haar eigen tulpen gratis te plukken uit een speciaal daarvoor opgezette tuin op de Dam.


ECCO 2017: EUROPEAN CANCER CONGRESS

27 januari 2017 – 30 januari 2017

Dit congres is een unieke, klinisch georiënteerd, miltudiscipliniar jaarlijks congress, gefocused op het educatieve gedeelte.

Bezoek de officiële website voor meer informatie.

CHINEES NIEUW JAAR
28 januari 2017

In 2017 valt het Chinese Nieuwe Jaar op 28 januari. Festiviteiten vinden zoals gewoonlijk plaats op de Dam and rondom het historische Nieuwmarkt/Zeedijk - het China Town van Amsterdam. De Bijenkorf orgniseert zoals elk haar speciale activiteiten om het Chinese Nieuw Jaar te vieren, zoals de draak- en leeuwdans, schoonschrift workshops, muzikale optredens en thee ceremonies.

Gong Xi Fa Cai! (Gelukkig nieuwjaar!)