Welkom bij Hotel Europa '92

Hotel Europa '92 is nog één van de weinige familie gerunde hotels in Amsterdam. Dit comfortabele driesterren hotel biedt een prachtige tuin, een gezellige en goed gevulde bar en functionele en comfortabele kamers.

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijtbuffet, geserveerd in de ontbijtzaal en sluit de dag af met een welverdiend drankje in onze bar. Als het weer mee zit kunt u in de ruime tuin volop genieten van de zon. Het is de perfecte plek om tot rust te komen na een dag in de stad.

Met een centrale ligging nabij het Museumplein is het enkel een paar minuten lopen naar de populaire musea, zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Het Anne Frankhuis vindt u op ca 15 minuten loopafstand.

Amsterdam's meest bekende park, het Vondelpark, bevindt zich op nog geen twee minuten lopen. Het is een prachtig stuk groen middenin de drukke stad.

Geweldige restaurants en het drukke nachtleven zoals Paradiso en de Melkweg zijn te vinden nabij het Leidseplein. Ook dit plein is te bereiken in slechts vijf minuten lopen.

Liever met de tram? De halte tegenover het hotel geeft huis aan tram 1 die u naar verschillende locaties in de stad brengt.